Vincentts recepten
Meer recepten
Côte de boeuf
Côte de Boeuf is een echte BBQ klassieker die voor iedereen die van een goede steak houdt, zeker niet op de BBQ mag missen. Een prachtig runderribstuk met bot, die na ca. 3 weken rijping, het zogenaamde 'dry-aged', een vollere en zachtere smaak heeft. ingrediënten...
Lamsrack met groene kruidenkorst
Malse, rosé gebakken lamsrack uit de oven met een kruidenkorst van verse kruiden zoals bieslook, tijm, rozemarijn en peterselie. Door de licht krokante korst van kruiden en paneermeel en de langzame garing in de oven, is dit gerecht een waar feestje op je bord!...
Rode-wijn saus
Maak de heerlijke rode-wijn saus van Vincent. Perfect bij wild of de lamsrack. Serveer in een schaaltje bij het vlees, zodat iedereen stevig kan gaan genieten. INGREDIënten Bakje kalfsfond (290ml) Rode wijn (290ml) Peper Zout Bereiding Doe het bakje kalfsfond in een...
Online
Order Daily Specials Online.
Delivery
$6*
*Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.
%
Grass Fed Grain Finished
2 Meals / Week
For 2 People- Nulla porttitor accumsan tincidunt. Quisque velit nisi, pretium ut lacinia in, elementum id enim. Vivamus suscipit tortor eget felis porttitor volutpat. quis lorem ut libero malesuada feugiat. Vivamus magna justo,