over vincent

Passie voor lekker eten

Als kind was ik altijd al met eten bezig en vaak in de keuken van mijn ouders te vinden. Het kon ook haast niet anders dan dat ik uiteindelijk het slagersvak in rolde. Werken met mooie verse ingrediënten, mooie stukken vlees, heerlijke kazen en er de lekkerste dingen van maken.

In 2005 kwam een droom uit en kon ik de slagerij aan de Nieuwmarkt in Amsterdam waarin ik werkte overnemen en mijn eigen visie toepassen. Werken met verse en lokale producten waarbij duurzaamheid voorop staat.

Gedurende de jaren werden steeds meer producten vers gemaakt en de wil om kwaliteit te leveren groter. Echter was de ruimte in het pand aan de Nieuwmarkt te beperkt. In 2020 deed de kans zich voor om aan de Wibautstraat een tweede winkel te realiseren. Een nieuwe winkel met een fantastisch mooie productieruimte, waar we met de nieuwste apparatuur werken en volop met passie, nieuwe en heerlijke producten kunnen blijven ontwikkelen.

100% vers dagelijks

ONS VLEES

Wij zijn altijd op zoek naar het beste stukje vlees. Dieren die een goed leven hebben gehad en met respect zijn behandeld smaken nou eenmaal beter en dat is precies wat wij willen.

Rundvlees

Komt voornamelijk uit de regio en ontvangen de beste delen van onze vaste leverancier

Varkenvlees

Van het Livar varken uit Limburg, bekroond met 3-sterren Beter Leven keurmerk.

Kip

De Ilper scharrelkip groeit trager, heeft meer ruimte en is daardoor steviger en smaakvoller.

Lamsvlees

Iedere week komt er een vers lam binnen wat wij zelf uitsnijden, verwerken en portioneren.

Wild

In het wildseizoen ontvangen wij van onze poelier, de mooiste wildproducten.

%

dagelijks vers

Côte de Boeuf

Samen met onze vaste leverancier, boer Gijs uit Ouderkerk aan de Amstel, bieden wij ook Dry aged Côte de Boeuf steaks aan. Dit is een ribstuk van een rund, die ongeveer 3 weken gerijpt wordt. Na deze periode is het vlees nog zachter en voller van smaak. Deze indrukwekkende steak met de volledige rib er nog aan, geeft het stuk vlees een robuuste uitstraling en maakt het een waar pronkstuk voor op de barbeque.